Hospitering

Velkommen til hospitering på Kristiansund videregående skole i uke 46 og 47!

Elever i 10. klasse er hjertelig velkommen til Kristiansund videregående skole i uke 46 og 47. Elevene velger hvilke to utdanningsprogram de vil besøke gjennom YOU-portalen. Har dere spørsmål om dette, kontakt rådgiveren ved din skole.

I uke 46 og 47 får dere bedre innsikt i innholdet i utdanningsprogrammene og livet ved Kristiansund videregående skole.

Vi tilbyr følgende yrkesfaglige utdanningsprogrammer: Bygg- og anleggsteknikk; Elektro og datateknologi; Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign; Helse- og oppvekstfag; Informasjonsteknologi og medieproduksjon; Naturbruk; Restaurant- og matfag; Salg, service og reiseliv; Teknologi og industrifag.

Vi tilbyr følgende studieforberedende program: Kunst, design og arkitektur; Medier og kommunikasjon samt YSK: Yrkestekniske og studiespesialiserende fag (tidligere betegnelse var TAF).

Du trenger ikke å ha med spesielt utstyr til skolen, men et par gode sko kan være kjekt å ha på seg. Er det krav til arbeidsantrekk, vil du få låne det av skolen.

Vi starter på mandager kl. 10.00, resten av uken starter vi kl. 08.40. Du møter opp i aulaen i bygg 3. Der vil dere bli delt inn i grupper etter ønsket utdanningsprogram.

Vi har kantine i Braatthallen og tilbyr gratis frokost der alle dager, unntatt mandag. Frokosten varer fra kl. 08.00 til kl. 08.30. Du kan kjøpe lunsj der, men ta gjerne med matpakke.