Kristiansund VGS > Nyheter

Utsendte kvitteringer fra VIGO

Har noen elever mottatt kvittering fra VIGO?

Informasjon til elever og foresatte om undervisningsevalueringen 2018-2019

Det er politisk vedtatt at videregående skoler i Møre og Romsdal skal gjennomføre en undervisningsevaluering hvert skoleår. Målet med evalueringen er at den skal være et verktøy for kvalitetsutvikling i den videregående opplæringen i fylket. Resultatet skal brukes i utviklingsarbeid mellom lærer og undervisningsgrupper, og mellom lærer og avdelingsleder. Det er kontaktlæreren din som bestemmer når evalueringen skal finne sted. For mer informasjon kan dere lese i dokumentet: Informasjon til elever og foresatte.

Motivasjonshelg med Mathivation og ENT3R

HiKSU arrangerer en realfagshelg med Mathivation og ENT3R fredag 23. og lørdag 24. november.

Søk støtte innen 15. november

Elever/studenter må søke om stipend og lån for høstsemesteret innen 15. november.

Yrkessjåførkurs ved skolen

Søknadsfrist 1. desember 2018, med oppstart januar 2019.

Stumfilmkonsert i september

Skuleåret 2018/2019 er godt i gang, og det er Kultursekken snart også.

Fra skole til arbeidsliv, 12.06.2018, Braatthallen ved Kristiansund VGS

Alle elever som har søkt læreplass, men ikke har fått plass, skal delta på læreplasskurset den 12. juni 2018. Dette kurset er et samarbeid mellom elevtjenesten, formidlingskoordinator og NAV i skole. Tanken er at alle søkerne får laget seg en oversikt over hva de har gjort, og hva de kan gjøre.

Vi håper at dette kan være med på å gi elevene en motivasjon til å være aktive jobbsøkere.

Målet er at flere skal skaffe seg læreplass.

Bibliofile mellom bakkar og berg

I stiv kuling og regn opp 418 trappetrinn? Ja, det gjer bibliotekfolk!

Lærte seg førstehjelp

Elevar og studentar hadde felles førstehjelpskurs.

Grotter og sniglar i Frankrike

Fem 2KO1-elevar er på utveksling i Frankrike heile aprilmånaden.